MUVI-cards

MUVI-cards Shop / Salgs og leveringbetingelser


MUVI-cards Shop henvender sig til enkeltpersoner i hele verden. Alle priser er stk. priser eks. moms og fragt og i danske kroner. Vi tager forbehold for prisændringer og udgåede varer.


Bestilling:

MUVI-cards bestilles ved at udfylde formularen i MUVI-cards Shop på vores webside og trykke på Bestil.

Efter du har afsendt din bestilling vil du modtage en ordrebekræftelse pr. mail med de oplysninger, vi har modtaget. Har du rettelser til din bestilling, kan du give os disse ved at svare på din ordrebekræftelse. 


Du vil indenfor 24 timer modtage endnu en mail med et ordrenummer, samlet pris på din bestilling inkl. levering og et kontonummer til overførsel af betalingen.


Betaling:

Betaling foregår ved overførsel af penge til vores bankkonto. Det er din garanti for en tryg handel uden risiko for misbrug. Du bedes anføre dit ordrenummer i ”besked til modtager feltet” ved overførsel af pengene.


Levering:

Fra Muvicards har modtaget betaling går der max. 6 arbejdsdage til pakken afsendes. Vi bruger PostDanmark til vores levererancer og fakturerer forsendelse efter deres aktuelle priser. Faktura fremsendes sammen med pakken. Vi tager forbehold for forsinkelser i levering ved Post Danmark.


Returret:

Vi ønsker at vores kunder er tilfredse med deres køb. Skulle du alligevel ønske at returnere en vare, kan du gøre det indenfor 14 dage fra faktura dato. Det forudsætter naturligvis, at varen er ubrugt.


Reklamation:

Ved fejl eller mangler på varen tager vi varen retur og dækker udgifter til transport samt erstatter varen med en ny hurtigst muligt.

> tilbage

Multiple Visions - Dialogværktøj til idéudvikling og innovation

muvicards.dk                                                                                                                          © MUVIcards I/S