MUVI-cards

Multiple Visions - Dialogværktøj til idéudvikling og innovation

Lær at arbejde med MUVI-cards

For folkeskolen


Hvordan arbejder du med idéudvikling og innovation i klasseværelset?


På workshoppen “MUVIcards – lær at arbejde med billeder for folkeskolen” arbejder vi med billedbaserede metoder til at træne børn og unges evne til at reflektere selvstændigt og at stole på, at deres egne fornemmelser og idéer er vigtige skridt på vejen til at udvikle noget helt nyt.

Et billede indeholder mange lag af betydninger og er som mange emner, vi beskæftiger os med i folkeskolen og i livet generelt ikke entydige, men mangfoldige. At tale om billeder kan træne os i at skabe betydninger, som vi ikke i forvejen vidste fandtes og kan bruges til at udvikle vores evner til at være producerende i stedet for blot registrerende og analyserende.


Vores metode, med brug af billedkortene MUVI-cards, styrker innovationskompetencen hos børn og voksne ved at træne dem i at gå fra observation og analyse til produktion. På vores workshops arbejder vi målrettet med at bruge metoderne til at skabe konkrete metodikker sammen med deltagerne, således at du som deltager kan innovere på din egen undervisning under workshoppen.


Workshopmodellem “MUVIcards – Lær at arbejde med billeder” er udviklet af Thea Mikkelsen, erhvervspsykolog, og Carina Zunino, billedkunstner og formidler for børn og unge på Statens Museum for Kunst.


Vores workshopmodel består af en vekselvirkning mellem oplæg, fælles refleksioner, konkrete opgaver og udvikling af egne projekter.

Alt afhængig af behov og midler kan workshoppen vare 1-4 timer.


Ring 26 35 09 28 for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe i folkeskolen.

Eller kontakt os på kontakt@muvicards.dk

Z

muvicards.dk                                                                                                                          © MUVIcards I/S